dimecres, 25 de març de 2015

El Parlament no aprova la PNL pels vots en contra del PP

La Proposició no de Llei de recuperació de la Filosofia a l'ESO i Batxillerat que finalment varen presentar i defensar els partits PSIB-PSOE i MÉS no fou aprovada pels 9 vots en contra del PP, pels 5 vots a favor de l'oposició.
Podeu llegir el debat que va tenir lloc a la Comissió d'Educació i Cultura el dia 19 de març de 2015 al Diari de sessions.
La Xarxa Espanyola de Filosofia (REF), on està integrada l'AFIB, ho ha publicat a la seva web: http://redfilosofia.es/blog/2015/03/22/el-pp-de-baleares-tumba-la-pnl-para-la-recuperacion-de-la-filosofia-en-eso-y-bachillerato/

1 comentari:

  1. Llàstima que no hagin modificat res,tampoc m'esperava massa tot s'ha de dir però almenys es va intentar gràcies als representants de l'AFIB que varen convèncer als parlamentaris dels partits de la oposició al Parlament de les Illes Balears per a presentar la Proposició no de llei (PNL) . La única possibilitat que ens queda és un canvi de govern a nivell estatal que,com ja han dit la majoria dels partits de la oposició,en arribar al "Gobierno de España" derogaran la LOMQUE.

    Per altra banda, podríeu mirar de publicar les dates de les conferències del cicle de filosofia d'aquest any organitzat per l'AFIB ? .A més a més,crec que quan més prest millor,l'AFIB amb el DFITS hauria d'emetre un comunicat unitari contra la decisió de que l'Ajuntament de Palma hagi organitzat un cicle de conferències sobre Ramon Llull i no hagi pensat en contactar amb cap dels professors o lul·listes que tenim a les Balears.

    Esperem que tot canvi el més prest possible :(

    ResponElimina