divendres, 24 de març del 2023

Informacions març-abril 2023

 Benvolguts/benvolgudes:

Aquest curs es torna a posar en marxa el Balears Pensa. Volem dir l’Alcúdia Pensa, el Palma Pensa, Manacor Pensa... i voldríem també fos Inca Pensa, Menorca Pensa, Eivissa Pensa... seguint la iniciativa dels instituts que aquests darrers cursos han organitzat activitats per treure la Filosofia al carrer.

 El curs passat vàrem apostar des de l’AFIB per anar desenvolupant aquests tipus d’activitats: treure al carrer la filosofia, presentar-la amb altres formats. Ara que acabam de sortir d’unes Olimpíades de Filosofia presencials, on l’alumnat s’ha tornat a trobar i coneix la Filosofia des d’un vessant més creatiu i pràctic, volem continuar per aquest camí i promoure tallers de filosofia, cafès filosòfics, cicles de conferències com les que s’estan fent a Inca,...

 Si esteis en algun centre que promogui aquest tipus d’activitats i ens ho voleu fer saber podríem elaborar un cartell conjunt del Balears pensa i fer-ne difusió conjuntament i donar-ho a conèixer a tots els centres (us adjuntam un exemple que han elaborat a Manacor). Potser així, com amb el Curs de SA específic per a l’àmbit de Filosofia, anam creant xarxa i compartim i ampliam experiències filosòfiques. Us adjutam els actes que posen marxa a en el II Festival de Filosofia Alcúdia Pensa, les del Manacor Pensa i Palma Pensa.

Si vos fa ganes, aquí ens trobareu en xarxa!

 També aprofitam per enviar-vos (encara que segurament molts ja els heu vist) els exàmens de les proves de la nova PAU que ha fet el Ministeri a 1r BAT. Tot i que l’AFIB no intervé en aquest nou model, estem en contacte amb la REF i esperem poder-vos donar més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada