dilluns, 1 de maig de 2023

Final de la X Olimpíada Espanyola de Filosofia celebrada a Adeje (Tenerife) el 28, 29 i 30 d’abril.

 

Clara Forteza Borràs alumna de Batxillerat de l’IES Berenguer d’Anoia d’Inca i primer premi de la prova de fotografia; Jaume Ballester Peña alumne de Batxillerat de l’IES Josep Maria Llompart de Palma i primer premi de la prova de dissertació de la IX Olimpíada de Filosofia de la UIB; i Llucia Nicolau Vicens alumna d’ESO de l’IES Mossèn Alcover de Manacor i primer premi de la prova de dilema moral de la VI Mini-Olimpíada de Filosofia de la UIB han participat de la final estatal en les respectives categories. 

Aquesta edició ha reunit un centenar d’estudiants d’ESO i Batxillerat de tota Espanya que durant el cap de setmana han realitzat diferents proves escrites com la de dissertació i dilema moral, i visuals, com les de fotografia i vídeo entorn al tema d’aquest any: Justícia i Fronteres globals. Els ha acompanyat el professor de Filosofia de l’IES Sineu, Alberto Lobo en representació de l’Associació Filosòfica de les Illes Balears (AFIB) que junt amb els professors acompanyants de les altres comunitats autònomes han fer de jurat de les diferents categories. 

Aquest any, Llucia Nicolau de 4rt d’ESO ha aconseguit un merescut tercer premi en la categoria de dilema moral. Durant aquests tres dies han pogut compartir experiències i inquietuds filosòfiques amb un programa de visites a l’illa de Tenerife que els ha ofert l’organització.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada