divendres, 16 de gener del 2009

Segones Jornades Catalanes de Revistes Científiques (2JCRC)

Benvolguts i benvolgudes,

Després de l’èxit de les Primeres Jornades Catalanes de Revistes Científiques (1JCRC), que es van celebrar els dies 3, 4 i 5 de desembre de 2007, i de l’acollida de les diverses activitats de seguiment realitzades al llarg de l’any 2008, ens plau convidar-vos a les Segones Jornades Catalanes de Revistes Científiques (2JCRC), que se celebraran els dies 29 i 30 de gener de 2009.

Les 2JCRC consistiran en un primer dia de conferències relacionades amb els aspectes tècnics de l’edició de revistes científiques i la seva difusió. Comptarem amb la presència de Félix de Moya, de la Universitat de Granada, expert en avaluació científica i indicadors en ciència i tecnologia; d’Amadeu Pons, professor de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB, expert en les normes ISO relacionades amb les revistes científiques, i de Lluís Anglada, director tècnic del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya.

El segon dia es farà un taller dedicat especialment a les revistes de les filials de l’IEC i en el qual s’explicarà el sistema de gestió digital de revistes (OJS), que estarà accessible a través de l’Hemeroteca Científica Catalana de l’IEC.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de les 2JCRC, http://taller.iec.cat/jcrc/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada