dijous, 18 de juny de 2009

JORNADES DE FILOSOFIA 2009


FILOSOFIES DEL MÓN CONTEMPORANI

Les VI Jornades, Filosofies de Món Contemporani tindran lloc a la Fundació CaixaFòrum de La Caixa, els horabaixes dels dies 9, 10 i 11 de setembre.

PROGRAMA

Dimecres dia 9: Un món en crisi (teories polítiques actuals)

a) 17'00 h. Antoni Domènech (catedràtic de Filosofia de les Ciències Socials i Morals en la Facultat de Ciències econòmiques de la Universitat de Barcelona).
"Filosofia política i crisi actual"

b) 19'00 h. Bernat Riutort (professor titular de Filosofia Moral de la UIB).
“Crisi i relacions de poder”

Dijous dia 10: La tasca del pensar ( el paper de la filosofia avui)

a) 17'00 h. Josep Maria Terricabras (catedràtic de Filosofia a la Universitat de Girona. Director de la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani)
"És important pensar?"

b) 19'00h. Manuel Cruz (catedràtic de Filosofia Contemporània de la Universitat de Barcelona. Director de les col·leccions Pensamiento Contemporáneo y Biblioteca del presente, de l'editorial Paidós)
“La ocupación del filósofo”

Divendres dia 11: El lloc dels valors (problemes ètics actuals)

a) 17'00h. Adela Cortina (catedràtica de Filosofia moral de la Universitat de València)
"Problemas éticos actuales"

b) 19'00h. Camilo J. Cela Conde (catedràtic del Departament de Filosofia a la Universitat de les Illes Balears. Director del Laboratori de Sistemàtica humana de la UIB)
"El lloc dels valors en el cervell humà"

Podeu descarregar el programa en pdf aquí.
També podeu descarregar el cartell en format pdf aquí.

Hem sol·licitat un crèdit per formació del professorat de filosofia a la Conselleria d'Educació i de lliure configuració per l'alumnat de la UIB. Aquestes activitats seran gratuïtes i d'accés lliure per tots els interessats. Tothom que vulgui sol·licitar els crèdits s'haurà d'inscriure prèviament enviant per correu electrònic a l'adreça info@afib-filosofia.org aquesta sol·licitud.

1 comentari:

  1. ¡Me lo he perdido, qué pena!, me hubiera gustado que enviárais un recordatorio a los socios, a los nuevos por lo menos.
    Asunción

    ResponElimina