divendres, 11 de setembre del 2009

JORNADES DE FILOSOFIA 2009: les imatges

Obertura de les Jornades a càrrec del President de l'AFIB, José Antonio Marina, el Director del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB, Francesc Torres, i primera conferència a càrrec del Catedràtic Antoni Doménech, titulada "Filosofia política i crisi actual".Segona conferència a càrrec del Prof. Bernat Riutort, "Crisi i relacions de poder", presentat per Maria Antònia Carbonero, Professora de Sociologia de la UIB.
El Prof. Josep Maria Terribabras va impartir la tercera conferència sota el títol "És important pensar?", presentat per Joan Carles Alzamora, membre de l'AFIB i professor de Filosofia a Secundària.
Quarta conferència a càrrec del Prof. Manuel Cruz, sota el títol "La ocupación del filósofo", presentat per José Antonio Marina.
La Prof. Adela Cortina impartí la cinquena conferència titulada "Problemas éticos actuales", presentada per José Antonio Marina.
I la sisena i última conferència anar a càrrec del Prof. Camilo José Cela Conde, que parlà sobre "El lugar de los valores en el cerebro humano", presentat també per José Antonio Marina.
Articles de Cela et al. citats a la conferència:
Des de l'AFIB volem agraïr als Ponents, als assistents, als col·laboradors, al personal del CaixaForum i a tots els que han fet possible les Jornades la participació en les mateixes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada