dilluns, 19 de desembre del 2011

ASSEMBLEA DE SOCIS 2011


Palma, a 13 de desembre de 2011.                

Benvolgut/da company/a:

Acabam un any en què l’AFIB ha seguit oferint diverses activitats, destinades principalment a la formació de professorat i a l’alumnat universitari, però que a més ha treballat en dues de les línies prioritàries que ens havíem marcat: fer possible la realització d'activitats a Eivissa i Menorca (i una primera passa l'hem donada amb el curs sobre Hannah Arendt) i enfortir les relacions amb les societats de filosofia veïnes, com són la catalana i la valenciana (i fruit d'això són l'organització conjunta dels XVI Col·loquis de Vic (octubre 2011) i del II Congrés català de filosofia (Sueca, novembre 2011). Queden, però, moltes coses per dur a terme, per tal de poder oferir més activitats filosòfiques i contribuir a la difusió social de la filosofia. Per això, cal que participeu més activament, en la mesura de les vostres possibilitats, ja suggerint-nos línies d’acció o activitats concretes, ja col·laborant en activitats, ja simplement convidant a altra gent a sumar-se a la nostra associació.

Per parlar de tot això i més, i tal com indiquen els nostres estatuts volem convocar-te a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el dimarts 20 de desembre al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Balears, situat al C/ Berenguer de Tornamira, 9 1er., Palma, a les 19:00 h. en primera convocatòria i a les 20:00 h. en segona convocatòria (hora real perquè quedi legalment constituïda l’Assemblea) amb el següent Ordre del Dia:

1.     Memòria de les activitats realitzades durant l’any 2011.
2.     Lectura i aprovació, si pertoca, de l’estat de comptes.
3.     Informació de les properes activitats de l’AFIB.
4.     Informació sobre les properes jornades de l'AFIB i sobre el III Congrés Català de Filosofia. Votació, si escau.
5.     Informació sobre l'elaboració dels nous estatuts de l'AFIB.
6.     Torn obert de paraules.
7.     Lectura i aprovació, si pertoca, de l’acta de l’assemblea.

En el mes de gener passarem la domiciliació dels rebuts corresponents a la quota del 2012 que és de 22 €. Amb la finalitat d’actualitzar les nostres dades t’agrairïem ens facilitassis qualsevol canvi en les dades bancàries, adreça de correus (canvi de noms de carrer; etc.), telèfon,... i, ens indiquis la teva adreça de correu electrònic per facilitar-nos l’enviament d’informació (ho podeu fer a msantandreun@yahoo.es).

Volem recordar-te que a la nostra pàgina web trobaràs informacions que et poden resultar d’especial interès.

També t’adjuntam el butlletí de subscripció a la JOCIH (Revista d’història de la filosofia catalana/Journal of catalan intellectual history) en paper s’edita en anglès i en línia en català per si t’interessa.

No volem acomiadar-nos sense desitjar-te un Bon Nadal i un Feliç Any Nou.

Ben cordialment,

Joan Lluís Llinás.
President de l’AFIB.






Apartat de correus 1271.        http://www.balearweb.net/afibfilosofia/                 
07080 Palma.                          E.mail: info@afib-filosofia.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada