divendres, 2 de desembre del 2022

Informacions Desembre 2022

 

Aquest inici de curs ha estat mot dur amb la implantació de la LOMLOE, això ha fet que no tingueu comunicacions de l’AFIB, però seguim aquí amb un seguit de propostes per aquest curs:

 Cursos de formació: Volem recuperar els cursos de formació que oferia l’AFIB, cursos específics de filosofia que no s’oferten per part de la Conselleria ni dels sindicats. Hem sol·licitat fer-ne dos:

-         un sobre elaboració de Situacions d’aprenentatge en les matèries dels departaments de Filosofia. Seria un curs semipresencial, per tal que es pugui fer des de totes les illes i permeti compartir experiències entre companys de filosofia.

-         Un de Filosofia 3/18 junt amb el col·lectiu Associació Filosofia 3/18 Mallorca.

 Assemblea ordinària de l’AFIB: vos convoquem a l’assemblea ordinària que es farà el DILLUNS 19 de Desembre a les 19:00h (1a convocatòria a les 18:30h). Tothom, sigui soci o no hi està convidat en el següent enllaç de meet: https://meet.google.com/jps-xxbe-nqg

 Balears pensa: El curs passat les companyes i companys de Manacor, Alcúdia i en algun institut de Palma van organitzar unes jornades filosòfiques “Mallorca pensa” que van ser tot un èxit. Aquest curs volem animar a seguir creant espais oberts a la filosofia als  mateixos que ho varen impulsar el curs passat i fer la convidad de manera extensiva a  Inca,  a més centres de Palma, i si fos possible a Menorca i Eivissa. La proposta és fer el Balears Pensa just abans de les vacances de pasqua: els dies 3 i 4 d’abril.

 Gestions LOMLOE: seguim en contacte amb la REF donant suport a iniciatives conjuntes per reclamar el paper de la Filosofia en les futures proves EBAU. Vos informarem d’aquest i de tot el relatiu a la LOMLOE a l’assamblea. Adjuntem el darrer comunicat de la REF perquè feu difusió.

 Altres informacions:

Olimpíades de Filosofia: està oberta la inscripció a les Olimpíades que enguany es tornen a fer presencials. Trobareu tota la informació a: http://olimpiadafilosofiabalears.blogspot.com/

Banc de Situacions d’aprenentatge: en Joan Bort, professor de Filosofia de l’IES Son Ferrer, ens convida a compartir les SA en una carpeta DRIVE que ha creat. Si hi voleu participar, li podeu enviar un correu a l’adreça jjbort@iessonferrer.net i ell us compartirà l’accés a la carpeta.

 VI Congrés Català de Filosofia:  convocat per La Societat Catalana de Filosofia, en col·laboració amb l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, la Societat de Filosofia del País Valencià i la Societat Andorrana de Ciències, que tindrà lloc a Manresa els dies 15, 16 i 17 de juny de 2023. podeu enviar comunicacions fins el 18 de desembre. Més informació a: https://congres-catala-filosofia.espais.iec.cat/

Tota proposta i suggerència serà ben arribada. La junta de l’AFIB us vol agraïr el vostre recolzament i suport, gràcies per ésser-hi.

Ens trobareu al mail afib.balears@gmail.com o al blog: http://afib-filosofia.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada