dissabte, 24 de novembre del 2007

Assemblea 2007 i Conferència Vermal

El divendres 23 de novembre de 2007 va tenir lloc l'Assemblea anual de socis de l'AFIB a la seu de la Fundació "la Caixa" a Palma.
A l'Assemblea es va presentar la memòria d'activitats de l'any 2007, l'estat de comptes, les activitats previstes pel pròxim any, l'incorporació d'un nou vocal a la Junta Directiva (Horacio Alba), i es va informar de les reunions que havia realitzat l'AFIB amb els responsables de l'Administració Educativa del Govern de les Illes Balears respecte de l'assignatura "Educació per a la ciutadania" i "Educació èticocívica".
Durant l'Assemblea es va lliurar una placa a na Margalida Santandreu per la seva tasca a l'AFIB desde la seva creació fins fa molt poc. La placa diu textualment: VESTIGIA TVA MANEBVNT. L'Associació Filosòfica de les Illes Balears a na MARGALIDA SANTANDREU per tots els afanys i els anys dedicats a l'AFIB. Palma, novembre de 2007.
En acabar l'Assemblea i com a acte de Cloenda va tenir lloc la Conferència del Prof. Juan Luís Vermal "El nihilisme en els papers pòstums de Nietzsche", donat que els Prof. Vermal ha estat el traductor, juntament amb Joan B. Llinares, del volum IV dels Fragments pòstums de Nietzsche (1885-1889) editats per Tecnos.
La presentació va anar a càrrec del President de l'Associació Filosòfica de les Illes Balears, el Prof. José Antonio Marina Miguel.
A l'acte i va assistir un nombrós públic, tant de socis de l'AFIB com de persones interessades amb el tema.Finalment, i com no podia ser d'una altre manera, alguns dels assistents a l'Assemblea anarem a sopar i a fer petar la xerradeta.Salutacions a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada