dilluns, 24 de novembre de 2008

Jornades de Filosofia 2009: "Filosofies del món contemporani"

Les VI Jornades de Filosofia del proper any, es duran a terme els dies 9, 10 i 11 de setembre de 2009, al CaixaFòrum de Palma. El tema, que es va decidir per votació de tots els que varen participar a l'enquesta del bloc, serà Filosofies del Món Contemporani.

Més endavant, enviarem una circular als socis informant sobre la inscripció i les característiques de les comunicacions. De moment us avançam que els temes per a les comunicacions seran els següents:


a) Epistemologia, Ciència i Tecnologia.
b) Ètica, Política i Filosofia Social.
c) Estètica i Teoria de les Arts.
d) Antropologia i Metafísica.


Tota la informació sobre les Jornades s'anirà penjant també a aquesta mateixa web.

3 comentaris:

 1. Benvolguts companys, volia saber si hi ha novetats pel que fa a les jornades del setembre- Una abraçada, Pep

  ResponElimina
 2. Doncs sí, hi ha novetats importants que pròximament anunciarem amb més detall. Per problemes organitzatius les Jornades només inclouran les Ponències i no hi haurà comunicacions. Es mantenen les dates de 9, 10 i 11 de setembre. Quan tenguem confirmats els ponents informarem oportunament als socis i a tots els interessats.

  ResponElimina
 3. Hola amics, sóc en Pep Traverso, com és visible no em va massa bé això de moure's per un blog.
  A les Jornades jo volia presentar una comunicació sobre el filòsof francès Cornelius Castoriadis però sembla que no hi haurà espai per a les comunicacions; bé, queda per una altra ocasió, endavant amb l'organització i fins aviat, salutacions, Pep

  ResponElimina